06 Ağustos 2009

Muhtemel Rakipler + Rosicky

Arsenal'in muhtemel rakiplerini daha önce burada belirtmiştim. Ancak ufak bir değişiklik oldu. 3. Ön Eleme turunda bir sürpriz yaşandı. Geçen senenin UEFA şampiyonu Shaktar Donetsk, Romanya Ekibi FC Timisoara'ya elendi. Shaktar'ın muhtemel turu kulüp puanları açısından Stuttgart'ı muhtemel rakiplerimiz sınıfına itiyordu. Ancak Shaktar'ın elenip kulüp puanı yerlerde sürünen bir takımın gelmesiyle Stuttgart seribaşı konumuna geçti. Muhtemel rakiplerimiz ise Fiorentina (42.582), A.Madrid (41.853), Celtic (40.575), Anderlecht (32.065), FC Timisoara (7.781) oldu.

Tabi haberlerin hepsi bu kadar iyi değil maalesef. Amacım sadece yukarıdaki gelişmeyi vermekti ama ne olmuş ne bitmiş diye baktığımda kötü haberler buldum. Rosicky dün sabah (postu gece açtığım için) antremanda sakatlanmış. 5-6 hafta sürecekmiş sakatlığı. Ancak bu bilgi şu an itibariyle talkSPORT isimli bir radyo istasyonunun geçtiği bir haberden ibaret. Umarım yanlış bir haberdir. Ancak dünkü ağırlık çalışması sırasında Rosicky'nin düz koşu yaparak günü geçirdiğini de belirtmek isterim.

Ayrıca Emirates Cup'ta mücadele etmeyen Vermaelen ve Diaby'nin de hafif sakatlıklarının olduğu ama ikisininde Valencia maçına hazır olabilecekleri söylendi.

5 yorum:

  1. resmi sitede yazmadan inanmam:)

    YanıtlaSil
  2. ne yazzıkki haber doğru arsenalnews.com sitesine bakarsanız görürsünüz

    şansızlıklar yakamızı bırakmıyor nasri,rosicky sakat şimdiden

    ve bence rosicky nin futbol hayatı bitti

    transferde yapmıyorlar

    artık şampiyonluk için hiç umut kalmadı ilk dörde inşallah girmeyi başarırız

    giremezsek taraftar ne diyecek bakalım

    o zaman borsada hisse durumunu göreceğiz

    bir futbol takmım için ligdeki sıralamamı önemli yoksa borsadaki kâr durumumu

    YanıtlaSil
  3. Ben bu kadar sakatlık çıkmasını ağır idmanlara bağlıyorum.Bir takımda bu kadar çok sakatlık varsa bi problem de vardır...bir sene şanssızlık olur 2 sene de olur diyelim de 3 4 senedir böyle şanssızlık olmaz..

    YanıtlaSil
  4. 'Arsenal taş devrinde'



    http://www.ntvmsnbc.com/id/24989670/



    bu haberi okuyun kulübü çok şükür eleştirecek birileri çıkmış



    türkçesi yönetim istifa

    YanıtlaSil
  5. keşke onlar kulüpten ayrılmak yerine kulüpte kalıp cilalı taş devrine yükseltmeye uğraşsalardı.

    YanıtlaSil