27 Kasım 2010

27 Kasım 2010 Aston Villa 2-4 Arsenal Maçı (Premier Lig)

* Bu sene Aston Villa için düşüş senesiydi, hele de bu deplasman formunu yakalamışken düşene bir de biz vurmasak olmazdı.

* Aston Villa'nın maç içinde net bir üstünlüğünün olduğu bölüm yok denecek kadar az. Attıkları ikinci gol aynı zamanda kaleyi tutan 2. şutlarıydı. Maç 3-1 olduktan sonra bi ara öyle bi top oynadı ki Arsenal, ben Aston Villa taraftarı olsam stadı terkeder giderdim.

* Chamakh gol attı ve asist de yaptı -ki maçı kazanmamız kadar önemlidir bence- aynı zamanda güzel de oynadı. Gereksiz bi sarı kart gördü ve sanırım ligdeki 3. sarı kartı oldu bu. Hırsını da takdir ettim açıkçası. Yakalayamayacağı topların peşinden koştu ve bana ekran başında bi Güiza dejavusu yaşattı. (Allah korusun, bloga bi nazar duası eklemek lazım :)

* Arshavin tam bir yıldız, söylenecek söz yok.

* Nasri geldiğinden beri öyle bi mesafe kat etti ki, helal olsun diyorum her seferinde izlerken. Kendim oynuyormuş gibi seviniyorum onun için. O cılız, vur ensesine al lokmasını Nasri gitti, yerine Premier Lig azmanı Ashley Young'u sırtında oynatan Nasri geldi resmen.

* Güzel galibiyet oldu özetle. Wilshere'ın golü tuzu biberi oldu, çok da güzel iyi oldu.

not: Wilshere'ın Arsenal forması ile ligde attığı ilk golmüş aynı zamanda. Geçen yıl Bolton'dayken de ilk Premier Lig golünü atmış.

Bi de büyük ihtimal geçici olsa da lideriz :)

5 yorum:

  1. Lider olamadık maalesef bu galibiyet güzel oldu. İlk 3 içindeyiz yine en azından. Nasri'yi ben de beğenmezdim ama bu sene bi başka oynuyo. Umarım böyle devam eder. Hücum çok iyi işliyo, ah bi de şu savunma sorunlarını çözsek...

    YanıtlaSil
  2. güiza gibi kaliteli bir adama ne dediğine dikkat et lütfen sayın theotheo dünyanın en kaliteli futbolcularından biridir o, çok ayıp ettiniz

    YanıtlaSil
  3. pardon yazar theotheo değil "benden bu kadar"mış ona ayıp ozaman

    YanıtlaSil
  4. maçı 30-80. dakikalar arası izleyebildim.takım bu maçta müthiş yardımlaştı.özellikle tıpkı geçen hafta olduğu gibi ilk yarıyı 2-0 önde kapatıp tıpkı geçen hafta olduğu gibi 51.dakkada golü yiyince herkeste bir acaba? oluştu ama skor 3-1 e gelince takım canlandı ve inanılmaz savaştı. 3-1 den sonraki oyun harikaydı.

    arshavin maç boyunca yardırdı,istese neler yapabileceğini gösterdi.chamakh çok canlıydı.

    1-0 ve 3-1 ken yakaladığımız pozisyonlarda golü yapamamak beni endişelendirdi nitekim skor 3-2 de oldu son 25 dakika diken üstündeydik.yenilen ilk golde clark çok çok rahat vuruyor topa.defansta yine bir yerleşim hatası vardı

    şimdi önümüzde bu maç kadar önemli bir fulham maçı.o maçta evimizdeki kötü seriye son vereceğimizi düşünüyorum

    birde fabregas sakatmıydı yoksa dinlendirdimi onu wenger?

    YanıtlaSil
  5. fabregas sakat. Sonu Owen gibi olmaz inşallah, çok sık sakatlanmaya başladı.

    YanıtlaSil