24 Ekim 2010

24 Ekim 2010 Man.City 0-3 Arsenal Maçı(Premier Lig)

Fabianski

Sagna-Squillaci-Djoruou-Clichy

Song-Denilson

Fabregas

Nasri-Chamakh-Arshavin

Yine bu jenerasyonun yarattığı en önemli gecelerden bi tanesi de bu. Bunlar hep kilometre taşları. Takımın nasıl üstüne koyarak gittiğinin göstergeleri. 10 dakika içinde kırmızı kart olması Man.City'nin bütün oyun planını bozdu ancak müthiş bir konsantrasyonla oynadık oyunun genelinde. Bir an olsun hata yapmadık, gerçek 2 stoperimiz olmamasına rağmen.

Denilson 2 sene önceki şampiyonlar liginde Roma ile oynadığımız maçtan bu yana ilk kez bu denli komple bir performans sergiledi. Song attığı muhteşem golün yanında Denilson'la müthiş bir birliktelik oluşturdu. Nasri ve Fabregas döktürdü. Arshavin çok mücadele etti, klasını gösterdi. Chamakh bu takım için çok büyük bir kazanç. Stoperler hatasıza yakın oynadı.

Burada Sagna gibi bir oyuncuya dikkat çekmek istiyorum. Böyle bir profesyonel ben şu ana kadar görmedim, böyle bir konsantrasyon ve motive bir oyun çok uzun zamandır izlemedim. Helal olsun.

Çok güzel bir akşam müthiş bir galibiyet. Çarşamba günü Newcastle deplasmanında Carling Cup mücadelesinde görüşmek üzere.

5 yorum:

  1. gerçekten müthiştik.denilson ve nasri 2 sene öncesine göre gerçekten iyi yol katetmişler.arshavin daha iyi olabilirdi ama,yine de 2 golde ağırlığını koydu.canımı sıkan ise Diabynin bir sakatlığı olmamasına rağmen neden 18de yoktu???

    YanıtlaSil
  2. Takım gerçekten çok olgunlaştı ve özgüveni geldi.Böyle etkili hücum oynayan bi başka takım daha tanımıyorum.Defanstaki problemleri çözersek şampiyonluk neden olmasın ?

    YanıtlaSil
  3. Varmaelen kapatır açığı ama yine de Koscielny'nin peformansının tüm sezona nasıl yayılacağını görmek lazım. Devre arasında da kaleci problemini çözersek şampiyonluktan ve Avrupa'da iyi bir dereceden bahsedebiliriz.

    YanıtlaSil
  4. süper oynadık nasri yeni zidane oluyor herhalde.kalecimiz büyük gelişme gösteriyor.

    YanıtlaSil
  5. bu blog olmüşşşşşşşşşşşşşşşşş

    the gunners arkadsımızı mumla arıyoruz.....bence geridönmelisin...........
    bu konuda tüm arkadaslardan destek bekliyorummmm.....

    YanıtlaSil