19 Eylül 2010

Arsene Wenger Basın Toplantısı

"Performansımızın iyi olduğuna inanıyorum. İlk yarı problemlerimiz vardı ancak ikinci yarı 10 kişiyken iyiydik ve oyunu kontrol ettik. Şanssızlığımız 90+5'te gelen gol oldu."

"Hakemin herhangi bir kararını yorumlamak istemiyorum, sende benim gibi kararları gördün, hakem hakkında bana soru sormayın."

"Genel performansımızdan memnunum, biz mücadelemizi gösterip oynayacaktık ve bu mümkündü ancak ilk yarı oyuna yavaş başladık ikinci yarı iyiydik."

"Bizim şansı öldürmemiz gerekiyordu, bunu yapamadık. Geri 4'lünün iyi olduğunu düşünüyorum ancak biz golde hata yaptık."

Wenger son olarak Fabregas'ın sakatlandığını söyleyip toplantıyı bitirdi.

1 yorum:

  1. Wenger'e katılmıyorum. Topa hükmeden bir Arsenal izlemedim ben. Wilshere içerde belki ama dışarda oynamasına karşıyım hem böyle bir sene de. Sadece Chelsea ile yarışılacak bir senede böyle bir deplasmanda. Maçın en iyileri şüphesiz geri ikili idi. Song çok kolay fauller yaptı hakem faullerin sayısına verdi kartları bence sert bi müdahale değil yani. Hakeme suçu en son bulacağız, bu iş böyle. Attığımız gol çok tuhaf, yediğimiz akıllara zarar. Bundan sonra ne böyle gol atalım, ne de yiyelim ben razıyım. Fabre inşallah ciddi sakatlanmamıştır.

    Chamach'ın kaleciyle baş başa kaldıpını atması gerekti. Onu geçtim Rosicky degaj atar gibi penaltı attı inanamadım ya. Yerden vur üstüne köşeye kaçır tamam neden abanıyorsun topa.

    Uzun zamandır düşünüyorum bu takım uzaktan şut atmayacak mı? İlla ince toplarla kalenin ağzına mı gireceğiz. Lampard'ın gollere bakın adam vuruyor birini çarpıyor ve ne olyorsa giriyor. Yani şut atıp şansımızı yaratmalıyız girer girmez ayrı biz şutu atalım da. Arshavin e bişe demiyorum gelmesini hiç istememiştim. bir de sakatlık illeti var. Verma(geçen sene gallas) Fabre persie mevkilerinin bankoları gene sakat.Geldiğinde yarım sezonda aşık etti kendine sonra yok. Arada oynuyor atıyor sonra görünmüyor. Yattara gibi mübarek. Şampiyonluk gene zor.

    YanıtlaSil