22 Mayıs 2010

Wenger'den Müjde

Chamakh transferinden sonra konuşan Wenger, forvetteki eksikliğimizi giderdiğimizi ve en az iki oyuncu daha alacağımızı söyledi.

5 yorum:

  1. en az 2 oyuncu diye 2 oyuncuyla kalmamamız lazım,kaleci-defans-orta saha bölgelerine en az 1er oyuncu gerekiyor

    YanıtlaSil
  2. defansa üç adam falan lazım zaten :D

    YanıtlaSil
  3. açıklamaları dinledim,en az 2 de demiyor,1 veya 2 oyuncu diyor

    YanıtlaSil
  4. önemli olan transfer edilen adam sayısı degil niteligidir bence. cünkü kale haric her mevkide edilebilcek saglam bir transfer yanında oyanayan oyuncununda oyununu etkiler. defansta alınacak sadece 1 saglam adam sağda eboue solda clichy yanında vermaelen gecilmez bi defans haline getirebilir. birde sağlam bir kaleci arsenali ingilterede en az gol yiyen takımı bile yapabilir. Söylentiler arasında ki mbia saglam bir dmc olmasına ragmen arsenal için gereksiz bi isim bence yerine alternatifleri düşününce. kaleye gelince sürekli bi dedikodular gelişir bu normaldir ama wenger dünya kupası sonrasını beklicektir kanımca.

    YanıtlaSil
  5. aslında gallas ın alternatifi olarak campbell war ancak nasrinin açıklamalarından sonra gallas'a buyuk ihtimal yol gozukucek.Mexes yada fulhamın stoperi suanda adı aklımda değil bunlarla ilgilendiğini düşünüorum wengerin cunki uefa kupası final maçından once resmi sitede fulham la ilgili konuşurken defansından guzel sozler soylemişti. @adsız arkadaşım sana gelince düşüncelerine katılıyorum dunya kupası bu transfer doneminde cok iyi bir etken cok yıldız parlayıp sonecektir.

    YanıtlaSil