01 Nisan 2010

Sakatlıklarda Son Durum

Fabregas 6 hafta yok. Nasri göreve.

5 yorum:

  1. maç bitiyo adamın ayakta durucak hali yok sakatlığından dolayı, hala yürüyo, birinci hata Fabregas'ta ikinci hata sağlık ekibinde. Sekiyosun işte be adam hala niye yürüyosun maç bitti mi yerde otur sağlık ekibi sedyeyle gelsin alsın niye zorluyosun bacağını, sağlık ekibide uyuyo onlarada yazıklar olsun takım revire döndü iyi mi.

    YanıtlaSil
  2. asıl sana yazıklar olsun ryuzaki.sen daha fabregas'ı tanıyamamışsın.kaptan dediğin adam böyle olur.takımını yalnız bırakmadı.belki 1 gol atarız diye.ayrıca gelip otursa da bişey değişmezdi.djourou ne oldu.2 haftaya gelse çok iyi olur aslında.

    YanıtlaSil
  3. sakin olun arkadaşlar, kimseye yazıklar olmasın.. Bende düşündüm Fabregas kenarda dursa daha iyi olur diye, ama mutlaka wenger ile konuşmuşlar ve anlaşmışlardır dedim, sahada o haliyle koşarken bende üzüldüm ama bu kendi tercihi gibi geldi bana "zaten rovanşta yokum bari bu maçı tamamlayayım" diye düşünmüş olabilir.. Sağlık ekibine, kenar yönetime ve birbirinize saymaya gerek yok..Ertem Şenerinde dediği gibi sanırım "Fabregas böyle istedi" .. :D

    YanıtlaSil
  4. serkan maç bittikten sonra diyorum okuma yazman var mı?

    YanıtlaSil
  5. gallas da sezonu kapatmış. arshavin 2-3 hafta yokmuş. kötü oldu bu sakatlıklar.

    mlhzngn

    YanıtlaSil