09 Nisan 2010

Mart Ayının Oyuncusu

Uzun bir aradan sonra Fabregas'ı az farkla geçen Bendtner blogumuzda yaptığımız anket sonucunda 1. oldu. Resmi site de kendisini birinci seçmiş. Umarım performansı yükselerek devam eder.

5 yorum:

  1. en büyük clichy başka büyük yok!!!

    YanıtlaSil
  2. ben oyumu Nasri'ye verdim şahsen.mükemmel oynadı bu ay her maç.

    YanıtlaSil
  3. Bende Nasri'ye vermiştim. Bendtner'in gol atmasına bakarsak büyük gelişme gösterdi o konuda forvette rakipsiz kalınca. Ama maç genelinde değerlendirirsek hiç o kadar da parlak değil durumu. Her topu ezmeye devam ediyor. Umarım topu kaybetmeden diğer oyuncularımızla oynamaya başlar ataklarda. Ama gerçekten çok kritik gollere imza attı bu ay.

    YanıtlaSil
  4. ben song demiştim.eksikliği cesc in eksikliğinden cok daha fazla hissediliyor takmda olmadığı zman.

    YanıtlaSil
  5. açıkçası bendtnere bir kaç kere oy vererek abuse ettim poleu. ama bendtere oy vermemin sebebi golleri değil mental olarak takımdaki en iyi oyuncu olması. muhteşem bir mental pozitifliği var. evet son vuruşları hala iyi değil, hala çok yavaş. ama top indirmesi, kafa vuruşları çok iyi mesela. ama oyun içinde hakeme sıfır itiraz etmesi, sadece oynamak istemesi, atmak istediği paslar/şutlar çok iyi. ha yapmak istediklerini henüz yapamıyor. ama bendtner çok muhteşem olacak 2 seneye. seviyorum keratayı. bi de sakızı atsa daha da sevecem dklfdsf

    YanıtlaSil