17 Nisan 2010

Kısa Kısa

-Arshavin "Belki İngiltere liginden ayrılabilirim çünkü başka bir ülkede de futbol oynamak istiyorum" demiş ancak karısıda vatandaşlık almak için İngiltere'de kalmak istiyormuş.

-Wenger Barcelona'yla Fabregas konusunda hiç bir görüşme yapılmadığını söylemiş, ayrıca Fabregas'ın kulüpte kalması için onla özel bi görüşme yapmış.

-Wenger Tottenham maçından sonra çok büyük hayal kırıklığına uğradığını ancak takımda bir sene daha kalacağını ve ilerki dönemlerde takımın nerede olacağını herkesin göreceğini söylemiş.

4 yorum:

  1. wenger sadece 1 sene mi kalacak. o zaman biz toptan hapı yutarız la. wenger gitmesin fergusonun rekorunu kırmasını istiyorum ben şahsen kendisinden. bi 25 sene falan kalsın kulübün başında.

    in wenger we trust

    YanıtlaSil
  2. arshavin bir yere gitmez bence.takımı seviyor.gitse nereye gidecek sanki.milan,juventus,inter boş;real madrid'in alacağına sanmıyorum.barcelona'da sol açıkta sıkıntı var ama pedro falan idare ediyorlar.geriye ise valencia,roma vs kalıyor.onlara mı gidecek?seneye 2-3 kupa kazanmak varken!!!

    YanıtlaSil
  3. @Adsız
    bir sene daha burdayım demiş bi sene sonra gidiyorum manasında değil yani, 1 sene geçsin tekrar konusulur

    YanıtlaSil
  4. Bence Wenger ne olursa olsun gitmemeli. Bu seneki sanssizliklari kimse inkar edemez. Bu kadar eksik, bu kadar sakatlik icinde ceyrek finale ciktik sampiyonlar liginde. Ve eminim barcelona degil de bir lyon bir munih ciksaydi, yari finale yukselebilirdik. ama olmadi. Wengeri gercekten severim, 25 alti bir yas ortalamasiyla dunyaya kafa tutuyorlar, helal olsun diyorum. Zamanla ne basarilar ne kupalar gelecektir, ekonomi biraz duzelsin, goreceksiniz buyuk seyler olacak ;)

    YanıtlaSil