09 Nisan 2010

Geri Döndü..

Robin Van Persie uzun süren sakatlığını atlattı ve Tottenham maçı kadrosunda olup olmamasına Wenger karar verecek. Gerçekten ilerki uçta çok önemli bir silah ve yerini bir türlü dolduramamıştık. Gollerinin devamını dileriz.

9 yorum:

  1. her takımda dünya çapında bir forvet var.liverpool:torres_chelsea:drogba_manchester united:rooney_barcelona:ibrahimovic_real madrid:huguain.bizim içinse robin.bunların hepsi ile kafa kafaya oynayacak bir oyuncu!!!

    YanıtlaSil
  2. chiellini denen kasabı( hazırlık maçında olmasına rağmen sakatladı van persie yi) lanetliyoruz

    YanıtlaSil
  3. harika bir haber =)) ligin bitimine az kalmış olsa da, bu kadar uzun süreli sakatlıktan sonra fit bir şekilde dönemeyecek olsa da, duran toplardaki ustalığı ile kalan 5 haftada tabelaya etki edecektir diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  4. Kalan haftalarda Fabregas'ın olmayacak olmasına üzülürken çok iyi bir haber bu. Tabi direk sezon başındakini formunu beklemek hayalkırıklığına neden olabilir ama RvP ile özlem gidermek açısından iyi olacak.

    YanıtlaSil
  5. her türlü bendtner dan iyidir.

    YanıtlaSil
  6. açıkçası bu adam orta halli bir striker baroston iyi değil. ama sezona muhteşem başladı. sonra talihsiz bir sakatlık. yokken çok abarttık ama inşallah abarttığımız kadar iyi geri döner :)

    o değil de dzeko tam bize göreydi ha. gerçi chamakh gelirse rvp yedek bekler gibi geliyor bana. en basitinden adamda rvpde olmayan kafa vuruşu var.

    YanıtlaSil
  7. @Adsız adını yazmamaya devam et derim kendini deşifre etme şu yorumundan sonra :D

    YanıtlaSil
  8. ya beyler biz bu Wellington Silva'yı aldık mı gerçekten?resmi sitede falan yazdı mı?bilginiz varsa aktarın lütfen!!!

    YanıtlaSil