28 Mart 2010

Kısa Kısa

-Wenger berabere biten Birmingham maçı sonrasında bu dramatik beraberliğin kendisini çok üzüldüğünü söylemiş. Kalan tüm maçlarımızı galip bitirmemiz gerekirken bu puan kaybı şampiyonluk umutlarımıza büyük bir darbe oldu demiş.

-Birmingham City maçında Craig Gardner'in sert müdahelesiyle dizinden sakatlanan Cesc Fabregas'ın Barcelona maçında oynayıp oynayamayacağı belirsizmiş.

-Son çıkan transfer söylentilerine göre West Ham'ın forvet oyuncusur Carlton Cole ile ilgileniyormuşuz. Chamakh'ın durumu belirsizliğini korurken Cole'u bu yaz daha büyük bir takımda yani Arsenal'de görebilirmişiz.

-Başka bir transfer söylentisine göre Wenger'in araştırmacılarını Hamburg'un defans oyuncusu Jerome Boateng'i izlemeleri için görevlendirmiş. 21 yaşındaki defans oyuncusunun defansta güven verdiği ve Alman 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda da iyi maçlar çıkardığı belirtilmiş.

-Bu sezon yaşanan forvet sıkıntısı üzerine forvet mevkisi için transfer söylentileri giderek artıyor. Son söylenti ise Catania'da forma giyen 21 yaşındaki Japon futbolcu Takayuki Morimoto'yla ilgilendiğimiz yönündeymiş.Morimoto'nun Arsenal forması giymesi Chamakh, Remy ya da Cole'u transfer etmekten daha kolay olacakmış.

-Hakkında sezon sonunda takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıkan Fabregas, bu haberlerin nerden çıktığını anlayamadığını ve hiçbir yere gitmeyeceğini söylemiş.

-Wenger, Barcelona maçında Messi'ye özel bir markaj uygulamayacaklarını söylemiş.

2 yorum:

  1. wenger barcelona macında messi'ye özel bir markaj uygulasa da kâr etmez messi'nin şu formuyla. o da o yüzden böyle bi yanıt vermiş muhtemelen. battı balık yan gider hesabı.

    YanıtlaSil
  2. boateng çok iyi olur,remy-chamakh-cole üçlüsünden remy'nin kesin alınması lazım,kanatlarda da oynayabiliyor zaten.

    YanıtlaSil