21 Mart 2010

Kısa Kısa - 44

-Bayern Münih 22 yaşındaki forvetimiz Nicklas Bendtner ile ilgileniyormuş ve bu transfer için 15 milyon sterlin ödeme hazırmış.

-Wenger, Vermaelen'in West Ham maçında kırmızı kart görmesinden sonra stoperlerimizi kaybetmeye devam edemeyiz demiş.

-Gallas, Silvestre ve Campbell'in yaşlarından dolayı genç stoper arayışına yönelmişiz. Transfer iddialarında Fulhamlı Brede Hangeland ve Wiganlı James McCarthy'nin ismi geçiyormuş. Özellikle McCarthy ile ciddi bir şekilde ilgileniyormuşuz.

-Bu sezon bazı dönemler çekilen kaleci sıkıntısı yüzünden kale için yeni alternatifler arıyormuşuz ve AZ Alkmaar'ın genç kalecisi Sergio Romero ile ilgileniyormuşuz. Bu transfer için 8 milyon sterlin ödemeye hazırmışız ve Romero da Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birine gitmek için kendini hazır hisediyormuş.

-18 yaş altı takımımız Cardiff'i 4-2 yendi. Goller Afobe, Oğuzhan Özyakup, Bihmoutine ve Ansah'tan geldi.

6 yorum:

  1. hemen satsınlar Bendtner'i valla :D

    YanıtlaSil
  2. kaliteyi herkes görüyo beyler işte.

    YanıtlaSil
  3. bayern'in mario gomez'e 30milyon euro ödedigini hatırlarsak bendtner'e bu rakam normal..hemen satsalar ne güzel olur..

    salak lpool 1-0ı koruyamadı 2-1 yenildi manuya..beraberlik bile güzel olurdu ah bee..

    YanıtlaSil
  4. ya arkadaslar bu oguzhan bızım mıllı takımda oynamıcak galba ,belkş hıddınk onu ıkna edebılır.adam ıyı gıdıomus yedek lıgde ama ıste fatıh terım gıbı bı hatadan sonra kımse gelıp bu takımda oynar mı..

    bu arada rezerv lıgın ozetlerını nerden ızleyebılırız yardımcı olabılen var mı eyup....

    YanıtlaSil
  5. valla bendtneri hiç sevmem, hala sevmiyorum ama bu paradan çok daha fazlasını eder. hele ki gomez 30 ediyorsa bentdner en az bi 40 eder. potansiyeli yüksek ama ona ulaşabilir mi zaman gösterecek. valla burnley maçından sonra bu adama sabır gösterilmesi gerektiğini düşünmeye başladım. walcott ve rvpnin ilk zamanlarını hatırlatıyor açıkçası. wenger hiç bir zaman bu kadar potansiyel vadeden, genç bir oyuncuyu bu fiyata satmaz, satmayacaktır. iki sene sonra ileride vela, bendtner fırtınası esecek bana kalırsa.

    YanıtlaSil
  6. kaleci sorununa gelirsek kale için bir 20 senelik çözüm var. al akınfeevi koy kaleye 20 sene dönüp bakma kim var kalade diye. bu parayı versin artık wenger. bu takımın kaleci hatalarını kaldıracak kadar bir olgun kadrosu yok. çok etkileniyor hatalı bir golde genç oyuncular.

    1 tane değil 2 tane genç stopere ihtiyacımız var. gerçi nurnbergde kiralik olan nordveit on numara bir stoper henüz 20sinde ama vermaelenden daha iyi bir kumaşı var. bi de gary cahilli alsak oh mis.

    YanıtlaSil