02 Mart 2010

Kısa Kısa - 37

- Deloitte'nin yaptığı araştırmaya göre, en zengin kulüp sıralamasında, Chelsea'nin önüne geçmişiz. Önümüzde takımlar, Real Madrid-Barcelona-Manchester United-Bayern Munich.

- Fabregas, takıma getirmek istediğim tek forvet Wayne Rooney olurdu, takım için herşeyi yapabilen bir oyuncu demiş.

- Wenger, sezonun sonuna kadar Ramsey için savaşacağız, çok genç bir takımla yaptığımız bu işler unutulmaz demiş.

- Galler'in antrenörü bizlerinde yakından tanıdığı isim, John Benjamin Toschak, Ramsey'in çok iyi durumda olduğunu ve sakatlığın şokunu atlattığını söylemiş. O en iyi oyuncularımızdan biriydi, o gelene kadar yeni bir formül düşüneceğiz demiş.

- Carlos Vela 21. yaş gününü kutlamış, bu hafta oynamasını bekliyorum Burnley karşısında.

- Eski oyuncularımızdan Hleb'de Stuttgart'ta kalmak şansının olmadığını, sanki kontratında sadece 60.dakika oynar maddesinin yazıldığını söylemiş. Stuttgart'ın hocasıda buna karşılık, Hleb'i takıma yaptığı katkının çok az olmasıyla suçlamış. Kafasını duvarlara ne kadar vursa azdır Hleb. Arsenal'den Barcelona'ya gitmek için yalvarmasaydı bugün Arsenal'in önemli oyuncularından biri olabilirdi.

- Vermaelen'de Stoke maçı için, saha çok kötüydü, 1.0 geriye düştük, böyle bir maçı geriye çevirmek çok büyük bir iş demiş. Artık şampiyon olmak istiyorsak bunu Ramsey için yapacağız, bunun için de bütün maçlarımızı kazanmamız gerekli demiş.

2 yorum:

  1. rooney yorumuna katılıyorum.hem fiziği sağlam hem teknık oyuncu hem de hırslı..

    hleb ve flamini'nin gidişi çok saçmaydı,hata yaptılar.2sini de aramıyoruz değil hani..

    YanıtlaSil
  2. ramseyin sakatlığı sonrası dediğim gibi oldu takım dahada cok hırslandı ve genç takım arkadaşları için yaptıkları wengerin dediği gibi bu genç kadroyla olanlar unutulmaz bi 5 yıl sonrasında bu gunleri hatırlayınca eminim suandaki savaş gunleri duyguya donusucek. ayrıca emirates in borçları bitse suan arsenal madrid in arkasında 2. yada 1. olurdu maddi konuda her geçen gun takıma inanç gelmesi ve fixture avantajında olduğumuz ligde 2 sefer sezon sonu dediğimiz bir anda suanda liderle 3 puan fark kalması inanılmaz

    YanıtlaSil