13 Mart 2010

13 Mart 2010 Hull City 1-2 Arsenal Maçı (Premier Lig)



Aldık, kazandık, inanılmaz dakika 92.de gelen gol gözlerimizi kararttı adeta. Helal olsun herkese.

Zor maç olacağını biliyorduk ama bu kadarını tahmin etmemiştik, Stoke deplasmanı ardından bu deplasman, inanılmaz birşey, üsüste 5.maçımızı kazandık.

Kadro;

Almunia

Sagna-Campbell-Vermaelen-Clichy

Denilson

Nasri-Diaby

Eboue-Bendtner-Arshavin

Maça full konsantrasyon başladık, Hull'a top yaptırmadık, iyi bir zamanda Arshavin'in güzel golüyle rahatladık. Ama bir Hull maçı için oldukça gerilimsiz geçen bir maç oluyordu ki, yan hakem yüzde yüz ofsayt olan pozisyonu yedi, Hull penaltı kazandı, penaltıyı gole çevirdi. İlk yarının sonunda Boateng kırmızı kart götürdü Hull 10 kişi kaldı.

2.yarıda yorgunluk belirtileri başladı, Arsha çok net gol pozisyonunu harcadı, gittikçe gerilim arttı gol bir türlü gelmedi, en sonunda Denilson'un nefis şutunu yumruklayan Myhill'in topuna Bendtner harika vurdu ve maç ile birlikte bize bir çok şeyi de getirdi. Hala bu adamı sevmeyen varsa gerçekten ayıp olur, helal olsun diyorum kalitesini her maçta gösteriyor bu genç adam.

Kötü bir 2.yarı, Fabregas yok Song yok, bu maçın kazanılması çok çok önemliydi. Müthiş bir iş çıkardık.

Maçın en kötüsü Nasri idi. Fabregas'ın ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu hissettik her zamanki gibi. Maçın en iyisi tabiki son dakika golüyle Bendtner. Arsha'da golünü attı, yaratıcılığını kullanmaya çalıştı, ama yorgun Arshavin, çekilmez hiçbir zaman.

Herkese tekrar tekrar tebrikler, bu kadar harika bir galibiyet uzun süredir tatmamıştım.

9 yorum:

  1. Maçın en iyisi Bendtner'se bişey demiyorum hocam.
    Önemli bir maçtı kazanmamız iyi oldu. Hala bu Sagna neden oynuyor anlamış değilim. Walcott bu kadar formdayken onu neden oynatmıyor anlamıyorum.

    YanıtlaSil
  2. Bendtner yerine orda gerçek bir santrafor olsa 92 e kadar bekler miydik peki??

    YanıtlaSil
  3. pozisyon bulamadık 2.yarıda zaten, bendtner değil, etoo olsaydı bişey farketmezdi.

    1 hafta 4 gol atıyor adam, hala laf ediliyor. garip.

    YanıtlaSil
  4. arshanın kaçırdıklarını bendter kaçırsaydı simdi blog da idamdı.Adam top indirdi kaç defa kanatlara top dağıttı pozisyona girdi rakip bendtere kafa topunda 2 kişi birden giriyo oyuncu eksiltiyo cok onemli birde gol atıyo hala kotulenio burnley maçında kaçırmasaydı o kdr simdi kahramandı bence hala kahraman bu arada nasri fabregaslık yapmasın kendi oyununu oynasın yoksa yine bole cıkar oyundan.Bana gore maçın adamı denilsondu bugun cok iyiydi.Hakemler artık gerçekten kendilerine çeki düzen versin adam bendter e tokat atıo bendter sarı kart goruyo yediğimiz penaltı goludna ofsayt var bu nasıl iştir ya

    YanıtlaSil
  5. Üç kişinin arasında rövaşatayla artistlik yapıcağına yandaki Walcott'a bıraksa son dakikalara bırakmayacaktık bu işi. Hala şahsi ve takım oyunundan uzak oynama devam ediyo, gene 5 kişinin arasına dalarken gördüm maç 1-1ken. 2-1 oluyo rakip kaleciye uzun top atıyo hiç baskı falan yokken. 1 kere değil 3 kere böyle rakip akınları başlattı son dakikalarda. Nobre'den farkı yok sanırım.

    YanıtlaSil
  6. bendtner daha 21 yaşında, bu tarz "acemiliklerinden" kurtulunca sayılı santforlardan biri olucak eminim. çalıştığı kişinin arsene wenger olduğunu unutmamak lazım.

    YanıtlaSil
  7. eğer bu kadar olumsuzluğa rağme şampiyon olursak helal olsun gerçekten !!

    YanıtlaSil
  8. helal olsun bizim takıma mucizeler yaratıyoruz şu anda

    YanıtlaSil
  9. son 2 deplasman maçı. iki kırmızı kart ve gelen son dakika golleri...

    bu maç çok kötüydük. havadan gelen 2 puan gerçekten. arsenal bu havadan gelen puanları alamazdı. bunlar şampiyonluk belirtileri.

    ama bir daha böyle oynamamak kaydıyla.

    YanıtlaSil