05 Mart 2010

06 Mart 2010 Arsenal - Burnley Maçı (Premier Lig)

Öncelikle Şubat ayının oyuncusu tekrar Fabregas seçildi, blogda yaptığımız ankette, resmi sitede de üstüste 5.kez Fabregas ayın oyuncusu seçildi, bu ne denli büyük bir yıldız olduğunu gösteriyor Fabregas'ın.

Maça gelirsek, Premier Lig'in en zayıf ekibiyle evimizde oynuyoruz, bankoların bankosu bir maç, liderle puan farkını 3'e düşürünce, Ferguson'da ligin favorisi Arsenal en kolay fikstür onlarda diye kendince bize gaz vermiş ama biz onları yemeyiz.

Emirates'te rakibin bize bir tehdidi olması imkansız görünüyor, hafta içi Porto maçı var biraz rotasyon olabilir, ama rotasyon yapacak pek oyuncumuz da yok gibi görünüyor. Bence lig için haftaya oynayacağımız Hull deplasmanı çok çok daha büyük bir önem taşıyor, inanılmaz zorlu bir maç bizi bekliyor olabilir orada.

Sakatlardan bahsedelim.

Arshavin, Denilson kadroya dönüyor, Diaby ise 50:50 imiş, bu maça olmasa da heralde Porto maçına kesin hazır, Gallas yok, Vela milli takımdan geç döndüğü için yok. Kadro tahmini;

Almunia

Eboue-Campbell-Vermaelen-Clichy

Denilson

Fabregas-Nasri

Walcott-Bendtner-Arshavin

Oldukça ağır bir kadro yazdım ama, sonuçta risk almaya değmez diye düşünüyorum, bakalım Wenger ne düşünecek.

Maç yarın saat 17.00'de, herkese iyi seyirler.

Son dakika Edit: Diaby kadroda, Campbell yok.

8 yorum:

  1. akıllar porto maçında olmaz umarım.. Burnley deplasmanlarda kötü bir takım..Maçın başında ya da en geç devre sonuna kadar maçı koparırız insallah.

    Walcott da bir patlama yapmalı artık..yıllardır sabırla bekliyoruz..

    YanıtlaSil
  2. ileri üçlüden bir şov bekliyorum. Bu maçta en az 3 gol atarız eğer şanssız olmazsak. Maçı alırız almasınada ben daha çok sakatlıklardan korkuyorum. Fikstür hakkaten çok iyi ancak sakatlıkların ardı arkası kesilmezse almamız gerekrn bazı maçlarda patlarız mutlaka. Bu yüzden farkı yakaladığımız anda hoca gençleri oyuna sokmalı.

    YanıtlaSil
  3. My jekyll doesnt hide

    Ben kadro tahminini genel olarak tutturamıyorum ama bence wenger; nasri'yi wallcott yerine oynatıcak.ortasahaya da couqelin ya da eastmond tarzı bir adamla çıkacak.Beklerde de değişikliğe gidebilir.

    YanıtlaSil
  4. campbell de gallasın yokluğunda çok önemli işler yaptı acıkcası.aradıgımız tecrübeyi ağabeyliği fazlasıyla yapıyor.eğer ki şampiyon olursak şimdiden konuşmak erken ama bence en öenmli katkı campbellınki olacaktır...

    YanıtlaSil
  5. Şu kadro hala şampiyonlukta iddaalıysa bize helal olsun demek düşüyor. Sakatlıklardan bir türlü kurtulamadık gelen giden belli değil. İnşallah Bendtner'in yerine ortada Arshavin oynar, zaten oraya adapte olmuştu Bendtner'den iyi olacağına eminim. Rahat kazanacağımız bir maç olacak diye düşünüyorum. Ramsey'in sakatlığı takıma azim kazandıracak ve Ramsey içinde oynamaya başlayacaklar bence.

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Bendtner'in kalaslığına rağmen Nasri'nin harika pası ve Fabregas'ın golüyle 1-0 öndeyiz. Net fırsatlar kaçırdık ama önemli olan yenmek 1-0'da olsa. İlk yarı bitmeden 2. golü bulabiliriz.

    Derken 39. dakikada Fabregas çıktı Diaby girdi. Porto maçına yönelik bir hamle sanırım. Herhangi bir sakatlık durumu yoktu çünkü.

    YanıtlaSil
  8. cesc--walcott-arshavin..3-1..

    YanıtlaSil