07 Ocak 2010

Kısa Kısa - 26

- Wenger, Walcott'un sakatlığı uzun süreli değil, kısa bir süre sonra aramızda olacak, vücudunun dengesi yaşından dolayı yeni yeni oturmaya başlıyor, bu sakatlıklar normal demiş.

- Bildiğiniz gibi Arsenal'de 30 yaşın üzerindeki oyuncular için, sözleşme uzatması süresi en fazla 1 yıl oluyor, ancak Wenger bu kuralı Gallas'in için bozabilirim demiş. Wenger: "Evet bizde kural bu ancak, bir stoper için biraz da anlayışlı olabiliriz. 1 ay önce Gallas'la bir görüşme yapmıştım, yeni yılda tekrar görüşmek için anlaştık. Çok konuşmayan sadece işini yapan çok hırslı bir oyuncu. Örneğin oynama şansı yüzde 50 ise kesinlikle oynar. Geçen haftaki WestHam maçında doktorlar oynayamayacağını söylemesine rağmen bana gelip oynayabilirim dedi ve oynadı. Onun yaptığına büyük saygı duyuyorum ve anlaşacağımızı umuyorum."

- Cluj takımıyla 2.08 boyundaki dev Fildişili forvet için temas kurmuşuz. Eğer anlaşma olursa 3.5 milyon pound civarında olacağı söyleniyormuş. O boyla bence basketçi olsun:)

- Maçın bu kadar geç iptal olmasının sebebi aslında Wenger'in maçın oynanması yönünde olan büyük ısrarlarından kaynaklanıyormuş, ancak hem seyirciler için hemde futbolcular için sağlıklı bir ortam oluşmamış özellikle son saatlerde artan yağış sebebiyle.

- Merida için Athletico Madrid'le anlaştı haberi çıkmıştı, menajeri yok böyle birşey demiş. Tek görüştüğümüz kulüp Arsenal ve Merida'da Avrupa'nın geleceği en parlak olan gençlerinden biri demiş.

1 yorum:

  1. zarate için 40 milyon paund haberine ne diyosunuz arkadaşlar, asparagas herhalde

    YanıtlaSil