02 Aralık 2009

02 Aralık 2009 Manchester City - Arsenal Maçı (Carling Cup)

Oldukça kötü geçen 2 hafta, üstüste 2 lig mağlubiyeti ve realist bakıldığı zaman şimdiden sona ermiş gibi görünen bir lig yarışı.

Ancak tabiki sadece ligde yarışmıyoruz, bu sene her kupada en yukarıyı hedefleyen bir takım var. Fakat Carling Cup Wenger'in önceliklerinden biri değilmiş, bunu da öğrenmiş olduk, maçtan önceki açıklamalarla birlikte.

Genel olarak Chelsea maçının ardından takımda ve taraftarlarda bir umutsuzluk havası oluştuğu açık ortada, ancak önümüzdeki fikstürde bu havayı dağıtabilecek maçlar var, bu da bunlardan biri. Böyle zor bir maçta gençlerle galibiyete ulaşırsak herşey değişebilir. Umarım öyle olur.

Kadro tahmini yaparsak;

Fabianski

Gilbert-Senderos-Silvestre-Traore

Ramsey

Eastmond-Merida

Nasri-Watt-Wilshere


Bunun dışında Wenger'in Ocak ayında transfer sezonu için aktif olacağız ve bize uyan bir oyuncu bulursak alacağız açıklaması da var. Ancak o zaman Adebayor'u neden gönderdin diye sormaz mı kimse onu da merak ediyorum.

Maç 21.45'te Kanal A'dan naklen. Teşekkürler Kanal A.

6 yorum:

  1. Senderos yine yok 18 kişilik kadroda ..Kyle Bartley ya da Alex Song orada başlayabilir çünkü çok orta saha oyuncusu var Alex Song un yerinde kadroda... ..E.Frimpong ve F.Coquelin i de izleme şansı buluruz umarım ..

    YanıtlaSil
  2. nasri oynamaz rosicky'yle başlarız diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  3. çok şükür transfer dönemini eleştirmeye başladınız geç olsun da güç olmasın

    YanıtlaSil
  4. bu senede kupasız geçecek anlaşılan zaten wenger in öyle bir derdi yok

    YanıtlaSil
  5. bu adam şampiyonlar ligini alacağını zannediyor herhalde o yüzden carling cup a önem vermiyor

    YanıtlaSil
  6. bu takımı bu duruma getirenler utansın gelen giden 3 atıyor. siz şimdi yok yedek çıktık falan teknik analize girersiniz ama cenaze ortada saygı gören değil dalga geçilen takım olduk

    YanıtlaSil