15 Kasım 2009

Lanet Olsun Milli Maç Arasına



Milli maç arası yine yapacağını yaptı.

RVP, İtalya-Hollanda HAZIRLIK maçının henüz 15. dakikasında Chiellini'nin sert müdahelesi ile sakatlanıp oyunu terketti. Video için

Takımın Fabregas'tan sonra en formda oyuncusuydu. Ne yazık ki bu az rastladığımız birşey değil. 2007/08 sezonunda da bir milli maçta sakatlanıp 2 ay takımda uzak kalmıştı.

Görüntülere ve yüz ifadesine bakılırsa pek iç açıcı görünmüyor sakatlık. Tam Sunderland ve Chelsea maçları (ki bu maçların kazanılması durumunda alıp gidilecek bir ortam oluşacak) arefesinde çok kötü oldu.

Bendtner'in ameliyat olacağı ve 2 ay oynamayacağını, Walcott ve Vela'nın yeni yeni iyileştiklerini düşününce elimizde sadece Eduardo kalıyor ki ne kadar güvensekte kafada şüpheler yaratacaktır.

RVP'nin sakatlığının da henüz kesinleşmiş bir durumu yok umarız en kısa zamanda döner.

Umalım ki kalan milli maçlarda bir sakatlık daha yaşanmasın ve bu arayı RVP ile kurtaralım.

"theotheo" Edit: Hollanda Milli Takım teknik direktörüne göre kötü bir bilek sakatlığıymış bu olay, Robin, Arsenal ve milli takım için berbat bir olay diye ekliyor, x-ray sonuçları bekleniyormuş.

Allahınızdan bulun diyorum o kadar.

8 yorum:

  1. bana sakatlık yok gibi geldi gunners. müdahele kötü ama, kurtardı gibi ayağı. inşallah bişi olmaz.

    YanıtlaSil
  2. düşerken ayağı bükülüyor içe doğru bilekten. direkt rakibin tekmesi yok. takla sırasında ayağını büküyor.

    YanıtlaSil
  3. Hollanda TV'lerinde çıkan haberlere göre 2-3 Ay olmayacakmış. sakatlığı şu resimdeki olaymış http://catalog.nucleusinc.com/imagescooked/4142W.jpg

    Geçmiş Olsun RVP.

    YanıtlaSil
  4. yok artık 2.3 ay ne ak. dükkanı kapatıp gidelim o zaman.

    YanıtlaSil
  5. biraz önce eurosportta gördüm, allah belasını versin bu kadar da olmaz arkadaş. eduardo çakmaya devam o zaman.

    YanıtlaSil
  6. eduardoda hiç o tarz oynayan bi oyuncu değil.rvp'nin yerini dolduramaz.chamakh transferi şart oldu gibi artık.

    YanıtlaSil
  7. fanatiklik dunyadaki en kotu seydir bu ister futbolda olsun ıster sıyasette ıster egıtımde ıster sosyal hayatta .her zaman ınsanlara zarar vermiştir verecektırde.bu kadar emek harcanarak hazırlanmış bu guzel sıtede ne yazık ki buranın yonetıcelerı o derece sıg ınsanlar.bır ınsan sırf kendı oyuncusu sakatlandı dıe mıllı mac arasına lanet okurmu futbolun seyır zevkının en yuksek oldugu ve futbolun kendısını en cok hıssettırdıgı turnuvalardır bunlar.futbolun temposuna futbolun teknıgıne fanatık olmak lazım.ne yazıkki bole ınsanlar futbolun degerını asagı cekıolar ve bole ınsanların sayısı artıyor maalesef...

    YanıtlaSil
  8. @Adsız

    Emin ol ki benim milli maç karşıtlığım tuttuğum takımın oyuncusunun sakatlanması ile alakası yok. Ben futbolu kulüp takımlarıyla seviyorum. Milli maçların artık giderek eski atmosferini kaybetmesi buna en güzel örnek. Olaya şöyle bakarsan olayı daha iyi anlarsın. Konu RVP olduğu için onun üzerinden anlatacağım. Bu oyuncu tüm parasını Arsenal'den kazanıyor. Kulüp performansıyla bir yerlere geliyor ya da gidiyor. Ancak sırf milli maç için hazırlık maçında sakatlık yaşıyor. Ondan sonra bu sakatlık süresince kulübünün kayıplarına kimse birşey yapamıyor. Bazı kulüplerin kasıtlı olarak oyuncularını göndermediğini biliyoruz. Benim savunduğum kulüplerin artık milli takımların önüne geçtiği ve bu turnuvaların kaldırılması. Eğer illa ki kaldırılmayacaksa da kulüplere oyuncuları gönderme konusunda bir eşitlik getirilmeli. Gerekirse istemeyen oyuncusunu göndermeyebilmeli. Sonuçta bir ülkede futbolcu bitmiyor.

    Arsenal'i takip ettiğim için biliyorum ki 2 maçlık bir milli maç arasında 6 sakat döndü takıma. Sonrasında kaybedilen puanlar ile kaybedilen kupalar ile oyuncuların da değeri düşüyor. Milli maçlar için kulüpler zarar görmemeli demek istediğim bu.

    YanıtlaSil